Radiometer fejrer 70 år inden for POCT-diagnostik

NYHEDER // Radiometer fejrer 70 år siden lanceringen af verdens første kommercielt tilgængelige blodgasapparat.

8. maj 2024

I 1954 lancerede vi verdens første blodgasapparat på markedet. Denne begivenhed katapulterede en lille dansk virksomhed, der producerede apparater til radioindustrien, ud i dets første kapitel inden for POCT-diagnostik.

"Med 'Astrup Apparatet’ gik vi ind i sundhedssektoren og området for POCT-diagnostik," siger Francis Van Parys, President og CEO for Radiometer. "Vi vidste ikke, at dette apparat ville ændre sundhedssektoren for altid. At det ville påvirke millioner af liv rundt omkring i verden."



Han fortsætter: "Vi startede vores virksomhed i blodgasindustrien ved at hjælpe poliopatienter. I dag er kritisk syge patienter i centrum for alt, hvad vi gør, og det arbejde fortsætter den dag i dag og påvirker omkring 24 millioner patienter hvert år."

I dag udvikles og leveres Radiometers produkter og løsninger gennem en fælles indsats fra mere end 4.400 Radiometer-medarbejdere og anvendes på hospitaler, klinikker og laboratorier i mere end 120 lande.

"Hos Radiometer er vi engagerede i at levere diagnostiske løsninger til at støtte plejepersonalet," siger Jose Antunes, Vice President og GM, Acute Care Diagnostics.

"Efterhånden som vi adresserer den voksende og aldrende befolkning og behovet for effektivitet på hospitaler globalt, ser vi os selv spille en rolle i en transformation mod personaliseret og forebyggende diagnostik. Det kræver partnerskab at udvikle klinisk overlegne løsninger, og vi ser frem til at fortsætte med at arbejde tæt sammen med brancheledere for at løse udfordringerne inden for sundhedspleje sammen."

Her er 70 år mere inden for POCT-diagnostik, 70 år med partnerskaber, 70 år med innovation og 70 år mere med fortsat støtte til sundhedspersonale i at træffe diagnostiske beslutninger, der redder liv.


Få mere at vide om 70-års jubilæet på vores side Vores arv af innovation.

 

OM RADIOMETER

Vi sørger for, at liv kommer først, uanset hvad der sker.

Radiometers produkter og løsninger bruges på hospitaler, klinikker og laboratorier i mere end 130 lande og leverer information om akutparametre ved POCT-diagnostik.

Hvis du nogensinde har spekuleret på, hvad der er inde i dig, er der ikke noget bedre tidspunkt at finde ud af det på. Se vores ledige stillinger.

 

Denne hjemmeside anvender cookies

Læs mere
Bekræft din konto hos Radiometer

Indtast en gyldig e-mail adresse

FORTSÆT
Ved at sende denne formular bekræfter jeg, at jeg har læst og forstået erklæringen om databeskyttelse.
Radiometer bruger Microsoft Azure AD til at bekræfte kundernes adgang. Hvis du allerede er registreret, vil du blive ledt videre til Microsoft Azure AD, hvor du kan logge på med dine Microsoft Azure AD-identitetsoplysninger.
Du er allerede registreret
Radiometer bruger Microsoft Azure AD til at bekræfte kundernes adgang. Hvis du allerede er registreret, vil du blive ledt videre til Microsoft Azure AD, hvor du kan logge på med dine Microsoft Azure AD-identitetsoplysninger.
Tak

Vi vil snarest muligt sende dig en e-mailinvitation til at logge på med Microsoft Azure AD

Radiometer bruger Microsoft Azure AD til at bekræfte kundernes adgang.
Beklager

Det ser ikke ud til, at din e-mail er registreret hos os

Radiometer bruger Microsoft Azure AD til at bekræfte kundernes adgang. Hvis din e-mail adresse ikke er registeret, så vælg FORTSÆT, og vi vil guide dig gennem logon-processen.
Vi har tidligere sendt en invitation på e-mail

Venligst klik på "Kom i gang" knappen i e-mailen for at acceptere invitationen

Radiometer bruger Microsoft Azure AD til at bekræfte kundernes adgang.
Beklager

Vi kunne ikke behandle din anmodning på grund af en kommunikationsfejl

Beklager

Det ser ud til, at denne konto ikke har adgang til portalen

Radiometer bruger Microsoft AZURE Active Directory (AZURE AD) til at bekræfte brugernes identitet.

Radiometer bruger AZURE AD til at give sikker adgang til dokumenter, ressourcer og andre tjenester på vores kundeportal for kunder og partnere.

Hvis din organisation allerede bruger AZURE AD, kan du bruge de samme identitetsoplysninger til at få adgang til Radiometers kundeportal.

Dine fordele

  • Tillader brug af eksisterende Active Directory-identitetsoplysninger
  • Enkel logon-oplevelse
  • Brug samme identitetsoplysninger til at tilgå fremtidige tjenester

Anmod om adgang

Du vil via e-mail få en invitation til at tilgå vores tjenester, når din anmodning af blevet godkendt.

Når du accepterer invitationen, og hvis din organisation allerede bruger AZURE AD, kan du bruge de samme identitetsoplysninger til at få adgang til Radiometers kundeportal. Ellers vil du modtage et éengangs password, som bliver sendt til din e-mailadresse.